miércoles, 7 de marzo de 2018

Guia d'Escalada de l'Estret de les Aigües i de La Costera.


    
     Títol: Guía d'Escalada de l'Estret de les Aigües i de la Costera.
     Autor: Ismael Mollà.
     Primera edició: Decembre de 2016.
     Nombre de pàgines: 352.
     Editorial: Autoedició. Imprés a: MARAL Comunicacions Gràfiques (Canals).
     Idiomes: En valencià, castellà i anglés.
     Maquetada i disenyada: Per estudi Grafema.
     Preu: 25 Euros.
     ISBN: 978-87-617-6765-6
     Revisió lingüística: Carmina Sandín.


Descripció:

     Nova Guia d’Escalada del sur de València, concretement, de l’Estret de les Aigües i de la Costera, entre les poblacions de Genovés, Bellús, Xàtiva, Montesa, Vallada, Moixent. Una guia d’escalada esportiva i boúlder totalment actualitzada i revisada pels equipadors i escaladors de la zona, amb més de 800 vies, de tots els estils: vies de placa, desploms, a bloc, tombades i amb diferents altures: des de 15 a 40 metres y amb graus des de 4 fins a 8c, i alguns projectes per realizar. També trobarem 3 zones de boúlder molt variades amb més de 100 blocs. Les zones estan enclavades en paratges privilegiats, y, en general, amb bon accés.
Amb la compra de la guia estàs col·laborant amb el manteniment d’estes zones.




 Descripción:

     Nueva Guía de Escalada del sur de Valencia, concretamente, en l’Estret de les Aigües i la Costera, entre las poblaciones de Genovés, Bellús, Xàtiva, Montesa, Vallada y Moixent. Una guía de escalada deportiva y boúlder totalmente actualizada y revisada por los equipadores y escaladores de la zona, con más de 800 vías, en todos los estilos: vías de placa, desplome, a bloque, tumbada y con diferentes alturas: desde 15 a 40 metros y con grados desde 4 a 8c y algunos proyectos por realizar. También encontraremos 3 zonas de boúlder muy variadas con, más de 100 bloques. Las zonas están enclavadas en parajes privilegiados, y, en general, con buen acceso.
Con la compra de la guía estás colaborando con el mantenimiento de estas zonas.

   
Sobre l'autor:


     Hui tinc el plaer de presentar en el meu blog a Ismael Mollà, un montesí al qui conec des que erem xiquets i anàvem a l'escola. Encara que és un poc més jove que jo, al viure en el mateix poble durant molts anys em tingut certa relació de simpatía l'un per l'altre.
     Ismael es va criar en el si d'una familia treballadora. El tercer de quatre germans sempre ha tingut un caràcter alegre i simpàtic amb qui es pot tindre una conversa agradable i distesa. Lluitador i constat, qualitats que han quedat paleses en el treball d'esta guia que ha taradat varios anys en poder recabar tot el material per poder editarla. Ismael es Tècnic Superior en la Gestió dels recursos Naturals i Paisajístics. Aficionat al senderisme, al running i com no, és un gran amant de l'esport de l'escalada. Activitat que ha estat practicant durant 20 anys.
      Actualment treballa per a l'empresa Vaersa com a vigilant forestal. Ismael es casat, pare d'una xiqueta i viu feliç al seu poble natal, Montesa.

No hay comentarios:

Crisi matrimonial.

      La fotografía d'urbex ens porta a llocs on de vegades podem sentir emocions especials. Sovint, els objectes, mobles i edificis pod...