lunes, 12 de enero de 2015

Roma contra Roma.


    La presente reseña está escrita en valenciano y un poco más abajo en castellano.

Títol: Roma contra Roma.
Nombre de pàgines: En format Pdf. 78.
Gènere: Humor.

Sinopsi.

A l'antiga Roma la lluita pel poder forma part del dia a dia. Els cèsars són assassinats o enverinats. En aquesta història de lluita de poders el Cèsar és víctima dels seus rivals deixant la ciutat de Roma en situació d'indefensió. Algú ha de prendre les regnes i exercir el poder per mantenir l'estabilitat de la nació. Aconseguirà la ciutat de Roma ser dirigida per un governant honrat?

Opinió personal.

Francisco Javier Garrido veí de Vallada ens presenta la seva nova novel·la "Roma contra Roma". En aquesta nova història els personatges Òscar i el professor Martínez es veuen embolicats en una trama d'intents d'assassinat, enverinaments i lluita pel poder en l'antiga Roma. La Sra. Dumont, el bruixot i Calaverito també fan aparició en aquesta enrevessada història al més pur estil de les pel·lícules dels Germans Marx.
Una novel·la que bé pot ser llegida d'una tirada tant per la seva hilarant trama com per la seva brevetat, podent aquesta ser considerada com a novel·la curta.
Com ja va deixar palès en la seva anterior novel·la, Un viatge a la lluna, en esta també hi ha un missatge entre línies. En aquesta ocasió l'autor carrega contra la classe política i els seus discursos repetitius en quant als esquemes argumentals per convèncer els votants. També posa l'accent en els discursos plens de paraules i buits de contingut que al final no solen dir res com bé podem veure en els nostres representants electes.
L'obra està escrita per ser representada a la gran pantalla. L'autor ha escrit les següents peces; Cançó i ball "El salt de la picor", pasdoble "marxa mora", cercavila-desfilada "César, els que van a morir et saluden".
Una novel·la curta per passar una bona estona alhora que serveix de mirall on poder reflectir als nostres polítics, deixant palès que els humans no canviem amb el pas de la història. Seguim les mateixes pautes en molts àmbits de la vida diària.
Feliç lectura.

Autor: Francisco Javier Garrido Martínez.
Título: Roma contra Roma.
Número de páginas: En formato Pdf. 78.
Género: Humor.

Sinopsis.

En la antigua Roma la lucha por el poder forma parte del día a día. Los césares son asesinados o envenenados. En esta historia de lucha de poderes el césar es víctima de sus rivales dejando la ciudad de Roma en situación de indefensión. Alguien tiene que tomar las riendas y ejercer el poder para mantener la estabilidad de la nación. ¿Conseguirá la ciudad de Roma ser dirigida por un gobernante honrado?

Opinión personal.

Francisco Javier Garrido vecino de Vallada nos presenta su nueva novela “Roma contra Roma”. En esta nueva historia los personajes Óscar y el profesor Martínez se ven envueltos en una trama de intentos de asesinato, envenenamientos y lucha por el poder en la antigua Roma. La Sra. Dumont, el brujo y Calaverito también hacen aparición en esta disparatada historia al más puro estilo de las películas de los Hermanos Marx.
Una novela que bien puede ser leída de un tirón tanto por su hilarante trama como por su brevedad, pudiendo esta ser considerada como novela corta.
Como ya dejó patente en su anterior novela, Un viaje a la luna, hay un mensaje entre líneas. En esta ocasión el autor arremete contra la clase política y sus discursos repetitivos en cuanto a los esquemas argumentales para convencer a los votantes. También hace hincapié en los discursos llenos de palabras y vacíos de contenido que al final no suelen decir nada como bien podemos ver en nuestros representantes electos.
La obra esta escrita para ser representada en la gran pantalla. El autor ha escrito las siguientes piezas; Canción y baile “El salto del picor”, paso doble “marcha mora”, pasacalle-desfile “César, los que van a morir te saludan”.
Una novela corta para pasar un buen rato al tiempo que sirve de espejo donde poder reflejar a nuestros políticos, dejando patente que los humanos no cambiamos a lo largo de la historia. Seguimos las mismas pautas en muchos ámbitos de la vida diaria.

Feliz lectura.

1 comentario:

Carmeta Rusquilleta dijo...

Una lectura divertida!! Petonets!!

Guia d'Escalada de l'Estret de les Aigües i de La Costera.

           Títol: Guía d'Escalada de l'Estret de les Aigües i de la Costera.       Autor: Ismael Mollà.      Primera ed...