lunes, 7 de abril de 2014

L'últim cow boy.
Recorde amb enyorança les pel·lícules  que feien els dissabtes per la vesprada allà pels anys 80. Pel·lícules de romans, de pirates, d’exploradores de ciutats perdudes, però sens dubte unes de les que més agradaven eren les d’indis i vaquers.
El western és caracteritzava pels conflictes entre colons i indis, vaquers i grangers, herois i vil·lans... Un reflex de la complexitat d’un jove país que es trobava en expansió. L’altre gènere l’spaguhetti Western caracteritzat per vaquers de roba bruta, modals bruscos i violents també despertava les inquietuds de la jovenalla de l’època. Recorde quan anàvem al cinema els diumenges de vesprada i en posaven una de l’oest com fèiem retronar el sol picant de peus quan apareixia l’heroi disposat a donar-li el que es mereixia al mal.
Influenciats per les pel·lícules, també teníem indis i vaquers de joguet amb els quals fèiem batalles i guerres. També acostumàvem a jugar els xiquets cavalcant sobre cavalls imaginaris i a disparar amb els rifles i Winchesters que els nostres pares ens compraven a la fira de Xàtiva.
Ara, ja d’adult, en record a les pel·lícules i les llargues hores de jocs, fa unes setmanes que vaig pensar en fer una sessió de fotos amb un genet vestit de vaquer. Qui podia fer de cow boy ací a Vallada? Com no un genet apassionat del llunyà oest americà, Javi Aliaga. Ningú millor que ell per posar i ficar-se en el paper. Així que en dues vesprades férem les fotos. Una a la seva caseta i l’altra al barranc de Tarrassos. La segon vesprada se’ns va afegir Jose Javier Vizcaíno. La veritat es que foren dos sessions d’allò més entretingudes on tant el genet com el cavall quedaren espectaculars. Tots ho passarem bé, deixant palesa la bellesa i espectacularitat de l’egua i la perícia del genet. Sens dubte s’ha guanyat el títol de “l’últim cow boy”.
També vull agrair la col·laboració de la tenda d'hípica de Vallda: http://elpla.net/es/
A este enllaç hi trobareu unes fotos d'alguns productes de la tenda.
Podeu vore les fotos a este enllaç del facebook.
I en este enllaç algunes al google+


1 comentario:

Carmeta Rusquilleta dijo...

Unes fotos espectaculars!! El vaquer està més que l'alçada dels grans galans de Hollywood, que transmetien una gran masculinitat i carisma, els d'ara per al meu gust són una mica "descafeïnats". I l'animal que l'acompanya, de gran bellesa, és un digne acompantant. Felicitats per al fotògraf que ha sapigut crear i retratar aquestes escenes tan inspiradores!! Petonets!

Guia d'Escalada de l'Estret de les Aigües i de La Costera.

           Títol: Guía d'Escalada de l'Estret de les Aigües i de la Costera.       Autor: Ismael Mollà.      Primera ed...